ГОРЧИВО: След 25 години заедно: Енрике Иглесиас и Анна Курникова се ожениха

Сватбата се пазеше в тайна, издаде я братът на певеца

Изповеди
22:30 - 12 Юли 2023, Обновена на: 22:29 - 12 Юли 2023
21244
ГОРЧИВО: След 25 години заедно: Енрике Иглесиас и Анна Курникова се ожениха

След 25-годишна връзка заедно и три общи деца, Енрике Иглесиас и Анна Курникова най-накрая са минали под венчилото и официално са семейство.

Новината за сватбата бе потвърдена от брата на изпълнителя – Хулио Иглесиас-младши, който без да иска я сподели в телевизионно интервю. По време на участието си в предаването на Сонсолес Онега по испански канал, той коментираше венчавката на сестра си Тамара и Иниго Ониева. Докато всичко беше наред в началото и разговорът вървеше съвсем по сценарий, изведнъж Хулио заяви, че и брат му вече е женен.

Разкритието определено изненада публиката, както и самата водеща, която не била подготвена за подобен развой на събитията. Според вестник Marca, Сонсолес Онегоа дори се опитала да поправи Хулио, но той не се отрекъл от думите си, като дори добавил няколко подробности за церемонията. По думите му, Енрике не обичал големите тържества и публичните обявявания на подобни новини, затова запазил всичко в тайна и не вдигнал голяма сватба.

„Енрике обаче е във връзка с Анна от почти 25 години и имат три прекрасни деца“, казал Хулио в интервюто.

Въпреки че са заедно дълго време, Енрике и Анна все не стигаха до олтара, нито пък бяха обявили планове за сватба.

Любовната им история започва през 2001 г., когато се срещат на снимачната площадка на видеото към песента Escape на испанеца. Според източници, двамата веднага се харесали, а химията помежду им била видима за всички. По това време той е на 26, а тя е на 20 и е в разгара на тенис кариерата си.

През годините двойката се сблъсква с множество трудности, като се опитва заедно да премине през висотите и паденията. През 2008 г. Анна казва открито пред пресата, че никога няма да се омъжи за Енрике, което накара голяма част от таблоидите да започнат да пишат за евентуална раздяла. Подобни слухове са се появявали на няколко пъти през годините, като нито Енрике, нито Анна са се опитвали да ги потушават.

Напук на желанието от жълтите медии за раздяла, влюбените останаха заедно и създадоха семейство, дори без да имат сключен брак. През 2017 г. им се раждат близнаците Николас и Луси, а две години по-късно на бял свят се появява и Мари.

Макар Иглесиас все още да поддържа успешната си кариера, Курникова се отказа от тениса в името на семейството. Все пак изпълнителят помага в отглеждането на децата, които рядко се появяват в социалните профили на родителите си. Въпреки че са наследници на известни личности, Николас, Луси и Мари никога не са стъпвали на червения килим, нито пък са показвани толкова често, колкото връстниците си.

"Винаги съм искала да имам деца, независимо дали ще осиновя или ще родя. Обичам да се грижа за хората“, каза Курникова през 2011 г. Тогава допълни, че бракът не е толкова важен за нея, защото се намира в щастлива връзка, която не е задължително да бъде узаконена пред когото и да било.

Очевидно мнението ѝ се е променило, но едва ли скоро ще видим потвърждение за сватбата, имайки предвид желанието на Енрике и Анна да запазят личния си живот далеч от медиите.