ГОРЧИВО! Влюбеният от метрото намери момичето

Топ
20:24 - 17 Ноември 2019
17258
ГОРЧИВО! Влюбеният от метрото намери момичето

Невероятната история, в която момче написа трогателно послание до непознато момиче, което срещнал в софийското метро, получи развръзка. Социалните мрежи прегряха от споделяния на любовното писмото на младежа през цялата седмица. В него той моли непознатото момиче, в което се влюбил от пръв поглед, да дойде в събота, 22 часа вечерта на спирката, и да се срещне с него.

Точно като на кино двамата се разминават, а срещата им е само един поглед. Но убеден, че любовта може да е точно от пръв поглед, младежът решава да издири тайнствената непозната. Оказа се, че момичето все пак е прочело посланието и е разбрало, че то се отнася до него. Красивата непозната се е престрашила и е отишла на срещата, но тази история няма щастлив край. Оказало се, че тя е на 16 години, докато младежът - на 21.

Според девойката още й било рано за романтични връзки. Все пак двамата са разменили координатите си и са се разбрали да останат приятели. И понеже любовта винаги побеждава, може след време тази история да приключи по друг начин, надяват се приятели на двамата.