Гордост: Синът на Феномена Роналдо стана велик диджей

DJ Роналд Назарио е виртуоз на пулта

Нещо за четене
14:29 - 23 Септември 2022
3429
Гордост: Синът на Феномена Роналдо стана велик диджей

Много спортисти се чувстват изключително горди, когато техните деца тръгват по стъпките им и постигат големи успехи. При легендарния Роналдо нещата изглеждат малко по-различно. Феномена определено може да е горд от сина си Роналд Назарио, защото той стана успешен мъж, макар и не във футбола.

В момента Роналд е талантлив DJ, което е доста далеч от футбола. Роналдо обаче има поводи за гордост. Неговият син се представи отлично през 60 хиляди зрители на мача Крузейро и Васко от втора дивизия на Бразилия.

В ролята си на DJ Роналд трябваше да надъха феновете преди решителния мач. Двубоят беше от ключово значение за Крузейро, който се нуждаеше от победа, за да възстанови елитния си статут. Явно DJ Роналд Назарио свърши добре работата си, защото домакините спечелиха с 3:0 и се завръщат в първия ешелон на бразилския футбол.

На стадиона присъстваше и самият Роналдо. Той имаше възможността да наблюдава своя син и участва в шоуто, като за малко взе микрофона и спомогна за надъхването на трибуните.

Феномена държи контролния пакет акциите на Крузейро от 2021, когато закупи клуба.

Въпреки че синът му не тръгна да гради кариера във футбола, Роналдо признава, че се гордее с него: „Той е невероятен DJ в Бразилия. Аз съм виновен, че като малък му пусках да слуша музика от дискове. Той израсна, докато ме виждаше как се наслаждавам на музиката и така стана DJ. Много е добър в електронната музика. В Бразилия често го търсят“, каза пред Tribuna Роналдо.

Може Роналд Назарио (синът на Роналдо) да не носи №9 на гърба си, но определено се развива успешно в своето си поприще.