ГОРЕЩ СЛУХ: Диляна Попова гадже с Васко Василев (СНИМКИ)

През ключалката
14:02 - 12 Юли 2020
83999
ГОРЕЩ СЛУХ: Диляна Попова гадже с Васко Василев (СНИМКИ)

Плажни снимки, на които световноизвестният цигулар Васко Василев е прегърнал нежно актрисата и модел Диляна Попова, а тя го целува страстно по бузата, породиха горещия слух, че двамата са повече от приятели и че всъщност отскоро са гаджета. Атрактивните снимки, на които Диляна и Васко са усмихнати и щастливи, първо бяха публикувани във фейсбук страницата на музиканта, а след това бяха споделени и от моделката.

"Най-сладкият човек..", написа към снимките актрисата, за която до скоро се знаеше, че има връзка с колегата си Асен Блатечки. От публикацията става ясно още, че Диляна и Васко са се срещнали на популярен плажен бар до Созопол.

По-любопитното обаче е, че феновете на талантливия и популярен в цял свят цигулар се надпреварват да му честитят новата любов и да му пожелават скоро да се сдобие с наследник. Официално не е известно Васко Василев да се е разделил с дългогодишната си приятелка японката Томо. Според близки до цигуларя двамата с Диляна Попова са просто близки приятели и снимките не означават, че двамата са гаджета. Според запознати просто феновете на музиканта не са разпознали на снимката моделката и затова го обвързали с нея.

Не така мислят обаче почитателите на Васко Василев. "В живота със здравето вървете, в любовта със сърцето си кажете, обичта ви да е силна и плода й щастие да ви донесе с още едно щастливо сърце", пожелава в стихотворна форма почитателка на цигуларя. 

"Бъдете волни, щастливи, влюбени. Прекрасни сте! И аз и всички, които ви обичаме, също като дядо Васко, Бог да го прости, очакваме сватба, наследник и много, много успехи! Бъдете здрави!", пише и друг познат на майстора на струните.

"Имайте любовта на прекрасните гълъби! рекрасни сте! Бъдете живи и здрави още дълги години заедно! Велик цигулар с много готина мацка, бъдете щастливи! Оооо, това е Любов! Пожелавам Ви да е истинска. Завинаги заедно с обич и наследници! Чудесни сте! Желая и на двама ви гълъбова любов и орлова страст", четем още пожелания към Васко Василев и Диляна Попова.