Горещ слух: Меган и Хари се развеждат?

Двамата са наели адвокати, но са се споразумели, обяснява кралският биограф Колин Кембъл

Новини
10:58 - 24 Януари 2023
6870
Горещ слух: Меган и Хари се развеждат?

Бунтарите на Бъкингам Меган и Хари може да се изправят пред съда за развод. От няколко години се въртят слухове, че херцозите на Съсекс ще разделят пътищата си, а напоследък тези шушукания са все по-чести. 

Не бяха много пората, които смятат за истински съюза на индивидуалистката Меган Маркъл и внука на покойната британска кралица принц Хари, който очевидно стои под чехъла на жена си.

Двойката се срещна през 2016 година на среща на сляпо и от тогава двамата са просто неразделни. Отглеждат децата си и се наслаждават на свободата си, след като се отказаха от кралските си правомощия.

Бракът им върви по трънлив път. Кралското семейство не прие веднага американката, която дори има развод зад гърба си. Тя не се вписа в стандартите, но Хари бе упорит и убеди баба си да подкрепи избора му.

За съжаление това не улесни Меган. В провокативно интервю пред Опра Уинфри тя призна, че е обмисляла да се самоубие, докато е била бременна с първото си дете – Арчи. Неговото раждане е направило живота на херцозите на Съсекс много по-труден, защото Дворецът се е притеснявал, че бебето ще има тъмен цвят на кожата. Това бе още едно разкритие, направено лично от самата актриса.

Преди три години двойката се измъкна от кралския „капан“, но дали това им беше от полза? Слуховете за предстоящия им развод не спират.

Миналият ноември кралският биограф Колин Кембъл разкри, че двойката има големи проблеми.

„Двамата са наели адвокати, защото отношенията им се влошават постоянно. Повече отколкото всички предполагаме. Двойката дори обмисляла да се разведе, но към момента са се споразумели“, казва тя.

Засега думите й си остават просто слух, въпреки че много хора вече предричат кой ще е следващата жертва на Меган и прогнозират края на брака й с Хари.