Гореща афера: Руди Гела спи с маникюристка

Радостин Василев сменил 4 любовници през последната година

Нещо за четене
20:48 - 01 Юни 2023
45947
Гореща афера: Руди Гела спи с маникюристка

Маникюристка от Стара Загора е актуалната половинка до прясно разведения Радостин Василев, твърдят нейни съграждани. Прочулият се с прякора Руди Гела отцепник от ПП и ИТН е сменил цели 4 любовници само в последната година, гласи клюката в политическите среди.

В последно време бившият спортен министър поддържал отношения с 30-годишна красавица от Града на липите, с която се запознал в социалната мрежа фейсбук. Брюнетката Силви Петкова също била разведена и имала две деца от предишния си мъж, пише в новия си брой седмичника "Ретро". Тя била родом от малкото градче Николаево, но завършила средно образование в търговската гимназия в Стара Загора, а после и висше в УНСС. От доста време насам работела в известен салон за красота като маникюристка.

Маникюристката Силви Петкова е актуалната половинка на Радостин Василев

Василев се води официално разведен от март 2022 г., но още година преди това с вече бившата му съпруга Нина Петкова прекратили семейния си живот. Към момента Нина, която е заместник-началник на Трето РПУ-София, живее заедно с бившия директор на СДВР Георги Хаджиев, от когото преди малко повече от половин година роди момченце. Бившият спортен министър и Петкова също имат един син, който е вече ученик.

След развода с жена си Руди Гела дълго време беше свързван с психоложката от Враца Ралица Младенова, с която също се запознал във фейсбук. Двамата няколко пъти бяха снимани да се забавляват в елитни заведения, включително и по време на почивка в Халкидики в Гърция.