ГОРЕЩИ СТРАСТИ: Ето кой ще пише новата конституция

Актуални новини
15:03 - 04 Октомври 2020
16457
ГОРЕЩИ СТРАСТИ: Ето кой ще пише новата конституция

Сексапилната депутатка от "Воля" Елена Пешева беше включена в края на работната седмица във  временната парламентарна комисия за разглеждане на проекта за Конституция на ГЕРБ. Законодателката от партията на осъдения за изнудване партиен лидер и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки е една от най-атрактивните дами в парламента.

След новината, че хубавата Елена ще кове новия основен закон на България фейсбук се разгорещи и много потребители започнаха да припомнят миналото на депутатката като еротична танцьорка в дискотека и да публикуват нейни ретро снимки, разкриващи я като секс бомба.

Минало незабравимо - хубавата Елена като "зайче" на "Плейбой"

Елена Алексиева, както е моминското име на депутатката, е бивша участничка в конкурс за красота. 34-годишната пловдивчанка е дефилирала преди години в конкурса "Мис Плеймейт" и е била част от зайчетата на мъжката библия "Плейбой". Иначе Пешева е завършила икономика в Европейско висше училище по икономика и мениджмънт (ЕВУИМ) в Пловдив, а в профила й на сайта на парламента срещу професия е изписано "мениджър".

Хубавата депутатка от "Воля" е и член на комисиите по образованието и науката, по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите, по вероизповеданията и правата на човека и по политиките за българите в чужбина.

Преди години брюнетката е кършила снага в оскъдни тоалети, като конкурсът "Мис Плеймейт" се е провел в бившата вече култова дискотека "Син Сити". Именно в Града на греха, както столичани наричаха емблематичната чалготека, Елена показала прелести в престижния конкурс за красота.

Но Елена не участва само в конкурса "Мис Плеймейт", а успява да заснеме и стилна фотосесия с провокативни тоалети. Зад нея стои един от майсторите в жанра - фотографът Любомир Борисов.

Пешева дефилира преди години в конкурса "Мис Плеймейт"

За нещастие на мачовците в Народното събрание красивото острие на Веселин Марешки е омъжена щастливо за бизнесмена Атанас Пешев. Елена е смятана за една от най-близките депутатки до лидера на "Воля", като тя бе една от първите, които защити Марешки след като стана ясно, че той е осъден на 4 години затвор за изнудване. Присъдата не е влязла в сила, тъй като се обжалва на по-горна инстанция.

Във фейсбук влизането на Елена Пешева във временната комисия за новата конституция предизвика полярни коментари - от крайно саркастични и иронични до одобрителни. Мнозина пък припомнят и думите на Веселин Марешки, който подписа проекта на ГЕРБ за нов основен закон, а след това призна, че не е прочел проекта.

Депутатката от "Воля" защитава своя лидер Веселин Марешки, който беше осъден на 4 години затвор за рекет

"Срама нямат. Някакви неграмотници ще пишат конституция. Всичките са актьори, порно актьори!Тази "комисия" е по-компетентна относно правата и задълженията на проститутките. И те имат нужда от законодателство", са част от коментарите по повод включването на Елена Пешева във временната комисия за конституцията.

"В конституционна комисия трябва да има юристи, и то практикуващи, а не танцьорки на пилон", добавя друг потребител на фейсбук. "Ох, на бати конститутката! Тая сигурно ще отговаря за раздел "Разврат и горива", иронизира Елена господин от социалната мрежа.

Защитниците на депутатката от "Воля" обаче казват, че красотата и голотата в политиката са свързани още от времето на Чичолина. Унгарската порнозвезда Илона Сталер е легенда от филмите за възрастни и от италианския парламент.

Депутат от Радикалната партия, Чичолина влезе за един мандат - от 1987 до 1992 година, а след това опита втори през 2013 година, но от квотата на Италианската либерална партия. Атрактивната бамбина се похвали, че като депутатка е внесла предложения за промени в цели 12 закона и си заслужава пенсията от 3000 евро.