ГОРЕЩО: Ким Кардашиян и сестра й Кайли показаха прелести

През ключалката
08:54 - 18 Април 2021
5937
ГОРЕЩО: Ким Кардашиян и сестра й Кайли показаха прелести

Риалити сензацията Ким Кардашиян вече е в клуба на милиардерите. Състоянието на звездата вече е по-голямо от милиард долара. Това се дължи отчасти на двете ѝ предприятия за козметика и бельо, на рекламните ѝ договори и на риалити предаването, в което участва, съобщи "Дарик нюз".

През октомври 2020 г. сп. Forbes оцени състоянието на Кардашиян на 780 милиона долара, припомня каналът Cool News. Сестра ѝ Кайли обаче вече не е милиардерка. Изданието оцени състоянието ѝ на около 700 милиона долара след трудната пандемична година и преоценяване на печалбата ѝ от компанията ѝ за козметика, 51 процента от която придоби "Коти".

Това не попречи преди седмица и двете сестри да се отдадат на поредното кратко пътешествие, за да разпуснат, разкриха снимките им в инстаграм.

Те си подариха няколко слънчеви почивни дни, като демонстрираха много плът и супер извивки, за които работят здраво. Не става ясно къде са били секси мамчетата, но от снимките е видно, че са се наслаждавали на свободното си време.

Пролетната ваканция на двете сестри е изпълнена с много сън, разходки и слънчеви бани, с които да се заредят за новите предизвикателства и работни ангажименти. Макар и на почивка, Ким е заедно със своите деца, с които обожава да прекарва постоянно времето си.