Горещо от Апенините! Италианка влудява феновете (СНИМКИ И ВИДЕО)

Спортният журналист Флориана Месина омайва с пищни форми, карят я да замени легендарния Гари Линекер

Спорт
22:45 - 18 Февруари 2020
12933
Горещо от Апенините! Италианка влудява феновете (СНИМКИ И ВИДЕО)

Италианският спортен журналист - Флориана Месина, не спира да вълнува феновете и по-специално мъжката аудитория. Тя постоянно е в устата на хората, а след всяка нейна публикация в социалните мрежи, има редица коментари, някои от които не са и толкова за пред хора.

Месина е фенка на Наполи, но феновете в Англия вече се шегуват, че тя трябва да замени легендарния Гари Линекер, за да могат да й се наслаждават в ефир всяка седмица.

Освен с познания в света на футбола, Флориана впечатлява и с доста пищни форми, които не се свени да показва във всеки един момент.

"Сърцето ми бие само за Наполи!", признава Флориана, след като публикува в социалните мрежи снимки с екипа на южняците. Един от фотосите събра 300 000 харесвания в Инстаграм за броени минути.

Флориана Месина, която е коментатор в едно от най-гледаните спортни предавания на Апенините, се откроява и с комуникатинвност, познания и прекрасен външен вид. Затова и често може да бъде забелязана и като анализатор в предаванията на Барбара Д`Урсо.

Феновете на Наполи искат тя да бъде и кръстница на отбора, а също така и да освети екипа на небесносините.

„С удоволствие бих приел да бъда кръстница на Наполи - заявява Флориана. Да дам морален принос за клуба и за феновете, както и за всички служители, които правят толкова много през последните години, за да спечелят Шампионската лига и, може би, да триумфират скоро и със Скудетото в Италия. В неделя често ходя на стадиона, обичам да коментирам напредъка на играта с неаполитанските си приятели и ги аплодирам неудържимо", казва Месина.