Гошо Марков: Ще убият Орбан!

Цензурата е по-силна от комунистическата, да не говорим и че е и много по-розово-червена

Свят
12:04 - 30 Май 2024
3274
Гошо Марков: Ще убият Орбан!

Уважаеми читатели, остават три седмици до изборите за Европейски парламент. Това значи, че остават три седмици до пълния разгром на Еманюел Макрон и Олаф Шолц. Така коментира предстоящите евроизбори бившият конституционен суъдия и агент на ДС Георги Марков.

На вашето внимание поставям 12 точки какво се случва в Европа в разгара на кампанията с новини, които телевизиите на Сорос – Нова и БТВ, няма да ви покажат за нищо на света, отнемайки конституционното ви право на информация. Цензурата е по-силна от комунистическата, да не говорим и че е и много по-розово-червена. Това е и една моя своеобразна прогноза за резултатите на 9 юни.

1. Холандия гласува първа още на 6 юни. Очаквам разгромна победа на Вилдерс над Тимерманс, когото той нарича Джудже, и над партията на Рюте, който макар формално да обяви, че се оттегля от политиката, продължава да дърпа конците като служебен премиер. Холандия има 31 евродепутати.

Прочее, Партията на свободата за първи път влиза в изпълнителната власт и ще доминира в четирипартийната коалиция с 88 депутати от 150 – чудесно мнозинство благодарение и на Фермерите.

Свърши ерата на онзи чичко Тимерманс, който ни учеше на многообразие. Свърши и ерата на Рюте, дето тръгна да трепе кравите, а навнесе мигранти, 400 000 от които лежат по улиците на страната.

2. Във Франция дуетът Льо Пен и младият чаровник Жордан Бардела ще направят за смях Макрон. При 81 евродепутати, колкото има Франция, Льо Пен, която и физически изглежда много добре, може да вкара дори над 35 депутати.

3. В Германия с 98 евродепутати очаквам фурор на Алтернатива за Германия, която яко ще опердаши Шолц и ще е втора в страната и първа в Източна Германия, която бутна Берлинската стена през 1989 г.

ХДС/ХСС е с лидер американофил от „Блек Рок“ и сдружение „Рокфелер“ и ще победи, но с много далечен резултат от добрите дни на партията при Кол.

4. Италия е пред победа на Мелони и силен резултат на „Пет звезди“ с проф. Конте, който е за мир и срещу прокси войната в Украйна. Не изключвам и двуцифрен резултат на Салвини. И тук левите и Форцата на покойния Берлускони са в лошо положение, както и във Франция, а адзурите са с над 70 евродепутати.

5. В Испания VOХ на Сантяго Абаскал направи впечатляващо откриване на кампанията, на което на живо говориха Льо Пен, Андре Вентура от Португалия и аржентинският президент Милей. На видео говориха Джорджия Мелони и Орбан. 

Мисля, че Абаскал ще е трети. За първото място ще спорят Народната партия, силна в аристократичния Мадрид, и социалистите, силни в Каталуния. Корупционен скандал със съпругата на премиера Педро Санчес може да повлияе на вота в страната, която има над 50 евродепутати.

6. В Полша трудна, но поредна победа на Качински над соросоидната платформа на Туск и селската партия, като предвиждам победата да е с около 3%. Това съвсем скоро се случи на местния вот. Прогнозите са 19 евродепутати на Право и справедливост срещу 17 на либералите при общо над 50.

7. В Португалия набира скорост дясната „Чега“ на Андре Вентура, която 50 години след Салазар хвърли бомба на парламентарните избори на 10 март с резултат от над 18%. Сега вече ще скочи и на 20%. Там битката със социалисти и социалдемократи ще се реши с малки разлики при 22 евродепутати.

8. В Чехия антивоенната и национална политика на Бабиш ще му донесе победа над Фиала, на който, като нашия Денков, не му пука за националната икономика и я разсипа. И на него Украйна, като Химика, му е по-близка.

9. В Унгария досега Орбан на евроизбори не е падал никога под 42%. И сега ще спечели убедително, след като Сорос извърши преврат в опозицията и сложи на първа линия едно момче, дето живя добре в три борда при Виктор, докато беше мъж на жена си, правосъдната министърка Юдит Варга, която обаче за жалост и по данни на полицията е тормозел и това доведе до развод.

На 1 юни в Будапеща ще има поход за мир начело с Орбан, който ще участва. Надявам се Агенция ПИК да го предаде на живо, както направи това през 2022 г., когато читателите бяха изумени от близо милион участници.

Съгласен съм с Костадин Костадинов, че животът на Орбан е в опасност. Неолибералният бяс на соросоидите подложи на съдебна инквизиция Тръмп и Льо Пен, Салвини, Бабиш, Янша. Те вече стрелят, като цел на убийство стана Фицо в Словакия. Орбан е много опасен за тях, защото е мост с Тръмп, чийто любимец е, и направи с успешната си политика Будапеща столица на консерватизма и душата на бъдещия централноевропейски съюз. До изборите очаквам опит за размирици от доларовата опозиция.

Ако се стигне до покушение срещу Орбан, ще се повтори 1956 г. От три милиона избиратели Виктор има 1,8 млн. твърди поддръжници. От тях 1 милион са готови винаги да са на улицата и ще пометат превратаджиите. Християнската провинция няма да позволи на финансираните отвън брюкселски соросоиди да разсипят най-сигурната за живеене страна в Европа.

През 2016 г. популярният унгарски музикант Янош Броди по БТВ осъди мигрантската политика на Орбан като преувеличаваща ислямската опасност.

Днес обаче Израел играе мачовете си в Унгария, защото тук няма миграция на ножа, която отсече глави на свещеници, учители, полицаи и отне живота на малолетни в Германия и Франция. Населението на Будапеща не е като това на Брюксел – 70% ислямизирано и африканизирано. В Будапеща за разлика от Брюксел не забраняват политически събрания и няма гей бракове.

10. В Австрия се очаква победа с 10% разлика на Херберт Кикл и Партията на свободата, втора след парламентарните избори септември. Близък приятел на Орбан е и обяви, че ще следва неговата политика. Австро-Унгария се пече! Австрия, Унгария, Словакия и Сърбия ще са за мир и против миграцията и джендъризма. Австрийците са с 21 депутати.

11. В Словакия изборната кампания спря след опита Фицо да бъде разстрелян от либерален маниак, заснет малко преди това да реве като обезумял „Слава на Украйна“. Тук предвиждам победа на Фицо, Бог да го закриля, и на Пелегрини, който скоро ще встъпи като нов президент, а соросоидите още не могат да преглътнат убедителната му победа.

Фицо е ляв, но с Орбан, защото разбра, че битката не е ляво и дясно, а война или мир.

12. Белгия – там убедителна победа на десния Том Ван Грийкен на изборите 3 в 1. Партия „Фламандски интерес“ може вече да отдели Фландрия от Белгия. Том бе лектор на форума СРАС в Будапеща. Страната има 21 евродепутати.

На 10 юни ще се събудим с друга Европа. Тя повече няма да е на Макрон, Щолц и Рюте, чиято ера заедно с тази на Байдън приключи. От днес (бел. ред.– 20 май) Украйна е без президент. Мандатът на Зеленски изтече, а избори няма и не се виждат на хоризонта.