ГОТ Е ДА СИ ЧЕХЛьО: Жената на Миро Каризмата му строи палат за 2 милиона

Дворецът в полите на Витоша е снабден с басейн и се простира на 1700 кв. м.

Шоу
12:00 - 18 Септември 2024
4756
ГОТ Е ДА СИ ЧЕХЛьО: Жената на Миро Каризмата му строи палат за 2 милиона

Певецът Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от "Каризма", е на път да се сдобие с луксозно жилище, което ще струва почти два милиона лева. Разбира се, масрафът плаща съпругата на нежния певец - Ели, която върти успешен кулинарен бизнес в Лондон и отдавна издържа не толкова младото семейство.

Двойката е закупила земята в красива местност край София, от която се открива великолепен изглед към Витоша, за сума от около 350 000 евро.

Къщата, която е разположена на парцел от 1700 кв.м, вече е издигната и в момента се извършват довършителни работи. Проектът включва също така изграждането на голяма градина с басейн и обособяване на прилежащия двор. Първоначално предвиденият бюджет от 1 милион лева бързо се оказва недостатъчен, особено след като Миро и Ели решават да добавят допълнителни пристройки, гаражи и луксозни елементи в екстериора и интериора на дома.

Бригадата, която се е заела със строежа успя да вдигне постройката с шампионски темпове.

„Би трябвало когато е готово, да прилича на холивудско имение. Те наистина много се постараха. Ще бъде една от най-шикозно изглеждащите къщи в страната със сигурност“, споделят приятели на двойката.



За нула време на тази поляна израсна баровски дворец

Миро и Ели отдавна имали планове за семейно огнище, но множеството работни ангажименти попречиха на певеца да се захване по-рано с планирането, за което се е доверил на един от най-известните архитекти в страната.

За обзавеждането на новото си жилище, Миро е ангажирал италианска дизайнерска фирма, която ще създаде персонализирани мебели по вкус на съпругата му Ели. Очаква се двойката да се нанесе в новия си дом около средата на октомври, ако всичко върви по план.

Двамата са женени от 8 години и въпреки слуховете, че бракът им е фарс за пред обществото, а Миро всъщност е във връзка с анонимен мъж, семейството им изглежда стабилно, а те самите са заявявали нееднократно пред приятели, че причината все още да нямат деца е времето, което прекарвали разделени – певецът е постоянно по участия, а жена му върти успешен бизнес в Лондон.

По всички личи обаче, че двамата са решили най-сетне да забавят темповете, а клюките, че в новото жилище има проектирана детска стая се ширят все повече.