Готов за поредната сватба: Благо Джизъса вече има нова жена

Бившият футболист е в процес на развод с жена си Полина Спасова

Нещо за четене
21:00 - 06 Май 2023
68342
Готов за поредната сватба: Благо Джизъса вече има нова жена

Благой Георгиев махна брачната халка, изтри снимките със съпругата си Поли и е готов за нова сватба. Lupa.bg научи, че мачото вече си има нова интимна тръпка. Както е известно, Джизъса не може да стои без жена, в идеалния случай е с поне две. Е, трябва да има една резерва, разбира се. 

Бившият футболист е в процес на развод с жена си Полина Спасова. Брюнетката взе решението за развода преди месец, докато Благо все още снимаше "Сървайвър". Джизъса вече е подписал документите и бракът им ще бъде официално разтрогнат през юни. Поли все още няма нова половинка, но не така стоят нещата при Благо, който вече люби нова красавица, но все още не е известно коя. Последователите на бившия на Златка Райкова предполагат, че плейбоят спи с Татяна и тя вече официално му пере гащите и извън "Сървайвър".


В разговор с фенове Полина за първи път отговори на въпроса: "Как се чувстваш, след като Благой има нова жена до себе си?"" Животът продължава", отвърна вече бившата му, която отново потвърди решимостта си да сложи край на брака, продължил една година. Тя е категорична, че двамата остават в нормални отношения, но никой не й вярва.

Благо вече мина през фризьорския и козметичния салон, където се разкраси и е готов за нова сватба.