Готова ли е Парис Хилтън да стане майка на 41?

Шоу
22:45 - 21 Февруари 2022
5181
Готова ли е Парис Хилтън да стане майка на 41?

Парис Хилтън може и да е вече на 41, но е факт, че изглежда все така убийствено добре. В това може да се убедим сами от личния ѝ профил в Instagram, където тя споделя снимки от своя скорошен рожден ден.

В типичен неин стил, богатата наследница позира в бански костюм с леопардова шарка и обувки в подобна стилистика, а единствените аксесоари, които допълват визията ѝ, са ефирен шал и слънчеви очила. Чудесната си форма тя демонстрира на яхта в океана и на брега на красиви тропически плажове.

Разбира се, човекът, който споделя нейния празник, е съпругът ѝ Картър Реум. На снимките двамата са прегърнати или се държат се влюбено за ръце.

И няма как да е иначе, тъй като двойката е отскоро заедно, а официално от ноември 2021 г.

Двамата си казаха заветното "да" на пищно сватбено тържество, което продължи цели три дни. Приемът се състоя в имението на дядото на Парис в Бел Еър, Калифорния. А едно от най-впечатляващите неща несъмнено бе облеклото на булката, което, всъщност, се състоеше от цели четири, внимателно подбрани, дизайнерски рокли.

Логично, феновете вече са в очакване на следващата стъпка в отношенията между Парис и Картър. "Нямам търпение да създадем истинско семейство", каза преди време Хилтън в This is Paris - документалния филм, посветен на интересния ѝ живот. "Това е нещо, за което говорим от момента, в който сме заедно... Първо сватбата, след това бебетата."

Факт е, че дори майката на звездата - Кати Хилтън (62 г.), в скорошно интервю заяви, че Парис е напълно готова да стане майка.