Графа се провали, събра 12 000 на „Васил Левски“

Феновете на певеца премръзнаха на концерта му

Шоу
16:39 - 02 Октомври 2023
82623
Графа се провали, събра 12 000 на „Васил Левски“

В последния ден на септември Влади Ампов - Графа се опита да напълни Национален стадион „Васил Левски“, но без успех. Поп изпълнителят събра около 12 000 души от капацитет 50 000. Голяма част от почитателите на певеца премръзнаха на стадиона, а част от тях вече са болни, узна Lupa.bg. Събота вечер бе доста хладна, а малка част от феновете на най-баладичния ни певец си бяха взели топли дрехи. 

Концертът започна точно в 20 часа и продължи малко повече от 2 часа, като до края останаха само най-издръжливите. Голяма част от публиката си тръгна още към 21 часа. Изпълнителят на "Давам всичко за теб" беше подбрал доста бавни парчета, които успешно приспаха феновете му. 

Преди голямото събитие обаче Влади Ампов се надяваше да успее да направи рекорд в поп музиката и да напълни „Васил Левски“, но плановете му се провалиха и той надхвърли възможностите си.

"Влади е клубен изпълнител. Песните му не са за всеки. Не знам защо реши да пее на стадион, като е ясно, че няма да го напълни. Той е перфектен за уютни клубове и пиано барове" - коментираха група младежи на тръгване от стадиона. 

В неделя в предаването на Светльо Иванов по Би Ти Ви обявиха, че 14 000 са пяли с Графа, но пиарите на певеца решиха да увеличат бройката на 20 000. По информация на Lupa.bg на стадиона е имало не повече от 12 000 публика, като след 20.30 часа са пуснали всички желаещи да влязат без билети.