Графа тече и от чешмата в тв ефира

Певецът не оставя зрителите да го забравят

През ключалката
15:16 - 26 Февруари 2020
2178
Графа тече и от чешмата в тв ефира

В родния тв ефир отдавна се въртят предимно едни и същи до болка познати лица за зрителя. Те се повтарят и повтарят като коментатори, гости, участници - влизат в ралити шоута и къде ли още не. След Емилия и Славена Вътова, които изскачат и от хладилника, дойде ред и на Графа, който тече и от чешмата, забеляза Lupa.bg.

Певецът ще се изяви в “Бригада Нов дом”, която се завръща този четвъртък от 21:00 ч. в ефира на Би Ти Ви. В първия епизод на новия, 5-и сезон, ще видим Графа в съвсем различно амплоа. Той ще запретне ръкави и ще вложи сърце, душа и разбира се песен, в изграждането на новия дом на сестрите Николета (21 г.) и Симона (17 г.) от София.

Двете са останали сирачета и повече от всичко мечтаят да заживеят заедно, но старият апартамент от детството им е в пълна разруха. Това е и причината журналистът Даниела Кънева да се обърне, с тяхната тежка история, към Мария Силвестър и бригадата на Караджов, които да сбъднат мечтата им за ново начало.

Някои от гост-звездите, които ще се включат в следващите епизоди на “Бригада Нов дом”, са Георги Тошев, Емилия, Ники Илиев, Димитът Павлов и други.