Гръм в рая: Емилия в развод с милионера Башур

Фолк звездата е разделена със сириеца от няколко месеца, сама отглежда децата

Ексклузивно
13:45 - 02 Февруари 2024
21508
Гръм в рая: Емилия в развод с милионера Башур

Фолк звездата Емилия и съпругът й Жорж Башур са разделени, мълви се упорито в светските среди. Вече от няколко месеца звездната двойка не живее заедно и певицата сама се грижи за 2-годишната им дъщеря Жоржина и другите си две деца от Коко Динев.

Причината за раздялата не е трети човек, нито изневяра. От известно време двамата не се чувствали щастливи заедно и връзката им се изчерпала. Разделили са се без скандали и драми и продължават да поддържат добри отношения, разкриват запознати до двойката, цитирани от Хотарена.

Разводът все още не е факт, затова и Емилия продължава да се представя като Башур. Според близки до изпълнителката, тя се надява това да е временна криза в отношенията им и много скоро пак да се съберат. Башур обаче бил категоричен, че на този етап иска да е сам. Напоследък той имал сериозни проблеми в бизнеса, твърди източник на Lupa.bg.

Прави впечатление, че сирийският бизнесмен е изтрил всичките си снимки в социалните мрежи и от певицата няма и следа.

Емилия и Башур се разделят 6 години след сватбата. Двамата сключиха брак през лятото на 2018 г. – само 58 дни след трагичната смърт на сина му Феди. Припомняме, че 19-годишният младеж загина при тежка катастрофа, а в колата бяха певицата и баща му. През февруари 2022 г. се роди и дъщеря им Жоржина.