Гръмка прогноза на Парамов : ПП се коалират с ГЕРБ , идват нови избори

При дясно правителство, Румен Радев ще бъде изненадан с импийчмънт

Политика
18:00 - 02 Юли 2022
12601
Гръмка прогноза на Парамов: ПП се коалират с ГЕРБ, идват нови избори

Финансистът Кольо Парамов прогнозира пред Lupa.bg  сериозни политически промени през идните месеци. Ето какво сподели той от Лондон:

"В момента е най-трудно да се прогнозират политическите схеми. Интересите са огромни, но всичко е обвързано. Днес българският парламент е като римският от 37 до 41 година от Новата ера, тогава император е Гай Цезар Германий, известен повече като Калигула. Пародията при него е, че допуска да обяви своя кон за Сенатор", казва Парамов.

"Този парадокс е видим и у нас 2000 години по- късно, но не толкова фронтален, колкото задкулисен. След нощните изблици на началничката на кабинета на министър - председателя, можем да се върнем към времената на Калигула.

Но днес политиката на България е много по- сложна от интригата в Рим.

Задачата ни е да изберем Асен Василев за премиер. Но какво става, ако този предварително обявен като успешен акт, не се осъществи? Това е най-важният въпрос за следващите дни.

Ще има избори септември или началото на октомври. Там комбинациите ще са големи.

Лявата полоса е завзета от яки олигарси, които са против Корнелия Нинова. Те не са и сънували, че след 4-5 месеца ще бъдат обявени по Закона "Магнитски".

Новият американски посланик Кенет Мъртън ще ги изненада като успее чрез неговата държава да обявят първите 20 червени чорбаджий на прехода. Тогава идва ред на втората серия от филма за новата политиката на България.

Германски десни радикали подозират,че ПП може да се обединят с ГЕРБ и ще направят всичко възможно да осигурят тази странна коалиция на първоначалното "Отрицание на отрицанието".

Да направиш коалиция с други партии, за да свалиш ГЕРБ от власт и после да се коалираш с ГЕРБ, е точно образец на философската категория- "Закона за Отрицание на отрицанието".

Къде отиват декларираните намерения на ПП? Има ли мафия и къде остана борбата с нея? Колко и какви пари има присвоени и изнесени от България? Как олигарсите се намесват в политиката на България? И още куп въпроси по тази линия...

За да бъдем точни към философията на политиката, трябва да прогнозираме до край. Ако след изборите през септември 2022г. у нас бъде съставено правителство на десните сили, президентът Румен Радев ще е най-изненадан от този развой. Ще бъде организиран ИМПИЙЧМЪНТ на президента.

Уважаеми политици изучете "Закона за Отрицание на отрицанието", защото ще бъдете попарени от него!", завършва експертът.