Григор Димитров прегърна мама за рождения й ден (СНИМКИ)

Зевзеци твърдят, че тенисистът се връща често у нас заради красива българка

Новини
12:37 - 31 Януари 2024
5197
Григор Димитров прегърна мама за рождения й ден (СНИМКИ)

Българската звезда на световния тенис Григор Димитров отново си е в България, в родния Хасково. 32-годишният състезател се върна заради рождения ден на майка си Мария. Клюките в родния му град твърдят, че той се прибира по-често заради красива българка, чиято самоличност все още се пази в тайна.

Григор посети и езиковата гимназия "Проф. д-р Асен Златаров", където майка му е преподавател по физическо възпитание и спорт. А насред физкултурния салон прегърна най-важния човек в живота си и я поздрави за празника.

Димитров посети и местното спортно училище "Стефан Караджа", в което самият той е учил като малък. Там беше посрещнат с питка и мед и се е срещнал с учениците. Родният тенисист е позирал в една от класните стаи, разходил се е по коридорите и двора на училището, видял е и добре познатия си физкултурен салон и очевидно носталгията е успяла да го завладее напълно.

След участието си на Australian Open, където отпадна преди финалната фаза, Григор Димитров се отдаде на кратка почивка в Дубай. След това нашето момче стегнал куфарите за родния Хасково

Оказа се, че връщането назад към корените не е просто емоционално желание на Григор Димитров, а част от нов рекламен проект, в който той е главно действащо лице. Затова и в Хасково плътно по петите го следва снимачен екип.