Григор се разписа с: "Haskovo" и благодари на българската агитка

Група от десетки сънародници викаше за Димитров за първи път от началото на пандемията

Топ
16:11 - 10 Февруари 2021
2025
Григор се разписа с: "Haskovo" и благодари на българската агитка

Григор Димитров стори нещо любопитно и нестандартно - след успеха над Алекс Болт, той даде автограф върху обектива на камерата на "Евроспорт", както често правят победителите в тениса. Но този път беше различно и не само подпис. Българинът изписа името на родния си град Хасково, изписа го на латиница: Haskovo. 

А след това похвали и благодари на българската си агитка за подкрепата, която му оказаха в двубоя с представителя на домакините Алекс Болт. Група от десетки сънародници викаше за Димитров, за първи път от началото на пандемията от коронавирус, което явно му повлия добре.

"Минахме дълъг път през последните месеци и се радвам, че победих представител на домакините тази вечер. Аз пък бях подкрепян от много мои сънародници, за което им благодаря. Винаги е специално да се чувстваш като у дома, когато си далеч от родината. За мен е чест и отново им благодаря за подкрепата. 

Тази вечер се опитах да запазя концентрацията си и това ми помогна. Стремя се да се наслаждавам във всеки мач", завърши Димитров, който за пореден път се радваше и на подкрепата на любимата си Лолита Османова.