Гриша Ганчев остави Бодуров да държи съблекалнята, а той я разруши!

Дните на благоевградчанина с буйна македонска кръв на "Армията" са преброени

Спорт
14:25 - 12 Август 2019
51412
Гриша Ганчев остави Бодуров да държи съблекалнята, а той я разруши!

Скандалите на "Армията" са нещо обикновено. Поне в последно време. Там винаги е имало съскане на змии, съвети от едни или други, нападки от свои и чужди. Защото е ЦСКА. В Борисовата градина нямаш място за отпускане, постоянно си под напрежение, постоянно очакванията са големи.

Лошото е, че рядко виновниците биват сочени с пръст и рядко се споменават имената им. Е, Люпко Петрович, се осмели да го каже и го каза на висок глас, а същевременно отстрани от Николай Бодуров, който беше със статут на тартор в съблекалнята на ЦСКА. И капитан. Но беше разжалван, както и неговият заместник Рубен Пинто. Скоро двамата едва ли ще помиришат терен, независимо от трудностите, които изпитва отборът.

Всъщност, Николай Бодуров, който преди години "взриви" съблекалнята в Литекс, сега стори същото и в тази на ЦСКА. А трябваше да я удържи, да бъде нейният властелин. Но той започна с интригите, а тарторството му не се харесва на останалите и това е видно от комуникацията им на терена. Това беше и причината Петрович да го извади от групата в последните срещи и да спомене, че Бодуров мъти водата.

Защитникът трябваше да бъде изгонен заедно със Станислав Манолев, с който са добри приятели. Двамата си позволиха да се държат непристойно с един от предишните треньори на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, като му се подиграваха в съблекалнята по време на една от подготовките, хвърляли по него дъвки по време на разборите, присмивали му се и го критикували открито. Е, Манолев го разкара Гриша Ганчев, но реши да остави един опитен, явно, мислейки, че няма да има кой да му влияе на поведението и да го подтиква към повече простотии.

През тази лятна подготовка Бодуров се опълчи и на треньора на вратарите - Ивайло Петров - Пифа, като двамата дори стигнаха до бой, но всичко се размина само с псувни на висок глас.

Много станаха издънките на Бодуров, а явно чадърът от Гриша Ганчев не може да го пази повече, тъй като собственикът на червените е много добър и стар приятел с Люпко Петрович. Именно и това е причината сърбинът да си позволява това, което предишните треньори не можеха.

По всичко личи, че Николай Бодуров е пътник и дните му на "Армията" са преброени. Трансфер някъде, където и да е, само и само да не мъти повече водата, която трудно може да остане бистра при такива индивиди. Македонската кръв на Бодура също ще си каже думата и съвсем скоро ще кипне, ще видите.

Раздялата е неизбежна, въпрос на дни. Часовникът цъка безмилостно, а важните мачове чукат на вратата всеки четвъртък и всеки уикенд след това.