Грижовен дядо: Боби гледа внучка си

Борислава е много желано и искано дете - призна татко й Ники, който иска и син от Николета

Нещо за четене
17:20 - 19 Април 2024
6938
Грижовен дядо: Боби гледа внучка си

"Боби Михайлов е вкъщи и гледа внучка си" - това призна синът му Ники и така потвърди слуховете, че бившият президент на БФС е грижовен дядо.

"Николета е любовта на живота ми. Преминахме през много неща още от ранна детска възраст. На 18 години още беше детска любов. После се разделихме, но след това пътищата ни отново се събраха. Имахме един разговор на по-висок тон дали да продължим да сме безгрижни и да се радваме на живота, или да създадем наследник. Стиснахме си ръцете, че ще имаме дете, но не очаквах, че забременяването й ще се проточи толкова дълго време" - заяви вратарят в подкаста „Код Спорт“, видя Lupa.bg.

"Беше тежка бременност, аз бях до нея от първия до последния ден. Минахме през много, особено тя. Докато стигнахме до деня 10 март, когато се роди Борислава. Тя е много желано и искано дете. Строим къща, която ще е готова до края на годината и там ще има много място за деца" - призна Ники и намекна, че не изключват възможността да имат още едно дете с Николета, надявайки се този път да е син, който да наследи сем. Михайлови във футбола.

Любимият на Ни Ло сподели и как е успял да свали много килограми за отрицателно време, 

"За 20 дни свалих 16 кг. Изядох 5 ябълки и 50 литра сода и тренирах по 3 пъти на ден" - откровен е младият татко.