Грозилището Ребъл Уилсън била девствена до 35

Актрисата си спомня как е избягвала темата колкото е възможно повече като тийнейджър поради това, че е била „засрамена“

Шоу
13:04 - 28 Март 2024
2634
Грозилището Ребъл Уилсън била девствена до 35

Актрисата Ребъл Уилсън  разкри, че е загубила девствеността си на 35 години и се надява, че споделянето на личната й история ще изпрати „положително послание“ към другите смотани дами. 44-годишното грозилище, родено в Австралия, каза, че е включила разкритието в предстоящите си мемоари, излизащи на 2 април, за да увери младите хора, че „не всеки трябва да загуби девствеността си като тийнейджър“.

„Хората могат да изчакат, докато станат готови, или докато станат малко по-зрели“, казва Уилсън. „И мисля, че това може да е положително послание. Очевидно не е нужно да чакате, докато навършите тридесетте като мен, но не трябва да чувствате натиск като млад човек“, казва Уилсън.

Актрисата си спомня как е избягвала темата колкото е възможно повече като тийнейджър поради това, че е била „засрамена“.

„Имаше един неясен момент, мисля, че казах на най-добрия си приятел: „О, да, направих го просто, за да свърша с това, когато бях на 23“, разказва Уилсън. — "Просто наистина, за да избегна въпросите".

Въпреки че тя нарича себе си "късно съзряла", Уилсън вярва, че ако е била 20 години по-млада, нейният опит и изследване на нейната сексуалност биха били "много различни".

"Абсолютно невероятно е, ако се бях родила 20 години по-късно, вероятно щях да изследвам повече сексуалността си. Просто знаех, че ме привличат мъже и това беше нормалното нещо“, спомня си Уилсън.

„И така, когато започнах да се отварям вероятно повече след смъртта на баща ми и осъзнах, о, въпреки че съм виждала брака като нещо ужасно и загуба на време, започнах да се отварям към това“, добавя тя. „И след това само години по-късно, срещайки жени и изпитвайки чувства към жена, и това, просто мисля, че това е знак за това къде е било обществото.“

Вече сгодена за дизайнерката Рамона Агрума, Уилсън посрещна първото си дете, Ройс Лилиан, чрез сурогатна майка през ноември 2022 г.