Група хлапаци тормози "Света Троица", полицията безсилна засега!

Новини
21:08 - 12 Май 2021
9564
Група хлапаци тормози "Света Троица", полицията безсилна засега!

Група хлапета на 13-14 годишна възраст тормозят столичния квартал "Света Троица". От много време жители се оплакват във Фейсбук групата на квартала, дори знаят физиономиите и имената на агресорите, подадени са сигнали в полиция и Прокуратура, но до този момент резултат няма.

Малките гаменчета, които се събирали около 43-то ОУ скачали върху таваните на коли, чупили ги, предизвиквали и нападали дори големи хора. Постоянно търсили кой да провокират и да скочат на бой.

Хайманите са заснети с видеокамера как влизат в ход и слагат "надгробен камък" пред вратата на тяхна жертва. (виж заглавната снимка)

Заради бездействието на полицията, мъже вече се организират да хванат хлапаците и да ги накажат с юмруци и много бой.

Пострадала жена твърди, че знае имената на гаменчета и  ги е дала на полицията. Резултат няма!

Хора от квартала са категорични, че редовно засичат агресивната група, знаят се много ясно местата, на които се подвизават побойниците, но полицията не е взела никакви мерки.

По принцип 'Света Троица" е спокоен квартал, затова жителите му се надяват органите да си свършат работата и този терор в квартала да престане.

"Щом не могат да се справят с едни 13-годишни хлапета, как да очакваме да ни пазят от изпечените престъпници. Какви служби, какви руски шпиони, какви шпионски скандали? Къде живеем, група деца да тормозят цял квартал и да не могат да се вземат законови мерки срещу тях? Къде са родителите на тия изроди?", възмущава се жителка на квартала.