Гуинет Полтроу произвежда топли секс играчки

Любопитно
21:50 - 17 Октомври 2021
6887
Гуинет Полтроу произвежда топли секс играчки

Гуинет Полтроу произвежда топли секс играчки. Известната актриса създала вибратор, който се затопля до телесна температура, за да имитира човешка близост.

От „Goop”, фирмата на актрисата, споделят:

„Искахме да създадем играчка, която да е достатъчно интелигентна, че да разбира нашата анатомия. Този вибратор се затопля леко над човешката телесна температура. Топлината също така води до отпускане на мускулите и до по-силна възбуда. По този начин използващият играчката има усещането, че има до себе си истински партньор”.

Силиконовата играчка е съоръжена с дисплей, който показва колко е заредена батерията, за да се избегне липсата на енергия в някой критичен момент, допълват от компанията на Полтроу.

В момента играчката се продава за 65 паунда.

Гуинет е омъжена за 50-годишния продуцент Брад Фалчук, като има две деца от първия си брак с британския певец и вокал на групата Coldplay – Крис Мартин (17-годишната Епъл и 15-годишния Моузес).

През последните години актрисата се превърна в бизнес дама, като нейната уелнес компания Goop, е доста успешна.

Наскоро Гуинет изпрати подаръчен комплект с марката Goop на 40-годишната Ким Кардашян, който включваше вибратор, секс гел и свещ за оргазъм. Етикетът на свещта гласеше „Това мирише на оргазма на Ким“.