Хайде, мачовци! Анджелина Джоли си търси мъж

Изповеди
08:08 - 13 Май 2021
3522
Хайде, мачовци! Анджелина Джоли си търси мъж

Раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит през 2016 г. беше едно от звездите събития не просто на годината, а на десетилетието.

Е, двамата още спорят за родителските права над шестте им деца, но междувременно актрисата даде едно прелюбопитно интервю за E!News.

Голямата новина от интервюто? Анджелина Джоли отново е готова за срещи с представители на противоположния пол, пише каналът "Celebrity Box".

"Сама съм вече доста дълго време. Вероятно имам дълъг списък с мъже, с които искам да се срещам", пошегува се актрисата.

Джоли говори и за връзката с децата си. "Аз съм истински богата. Имам 6 страхотни деца. Те се грижат добре за мен, страхотен отбор сме. Обожавам ги, страхотни са", емоционална е тя.

Анджелина Джоли призна още, че децата всъщност са ѝ помогнали доста в домашните задължения на една самотна майка, каквато е тя през последните 5 години.

За момента се знае, че бившият съпруг на Анджелина Джоли и баща на децата се бори те да са при него през половината от времето. Анджелина обаче иска те да са изцяло при нея.

Последната новина от войната между бившите партньори дойде преди месец, когато стана ясно, че Анджелина съди Брад за домашно насилие. Адвокатите ѝ дори твърдят, че децата могат да бъдат привлечени като свидетели в полза на майка им.