Хаджигенов към Сашо Диков: Ти имаш ли кюлчета до леглото като водиш млади мацки?

Готвим се войната да продължава с други средства, каза юристът

Новини
12:56 - 05 Декември 2020
3209
Хаджигенов към Сашо Диков: Ти имаш ли кюлчета до леглото като водиш млади мацки?

'''При цялата потентност на Бойко'' тази жена вероятно го посещава доста често. Всичко това са алабализми. Потентността на премиера е ''Пунта Мара''. Ти имаш ли кюлчета до леглото като водиш млади мацки?'', такъв въпрос отправи адв. Николай Хаджигенов към Сашо Диков в контекста на кюлчетата до леглото на премиера Бойко Борисов. Диков, естествено, даде отрицателен отговор.

Според юриста Борисов компенсира липсата на мъжка потентност с кюлчета злато до своето легло.

Адвокатът бе гост в ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком, като компания му правиха и другите двамата от ''Отровното трио'' - Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков.

''Правим революционни комитети. Готвим се войната да продължава с други средства. Революцията изисква жертви'', отговори адв. Хаджигенов на въпрос а водещия какво прави ''Триото'' в момента.

''Преди две седмици с нас се свързва ОЛАФ, помолиха ни да им изпратим доказателства за кражба на евросредства в България. Изпратихме им и наши данни, и разследвания на ''Биволъ'''', каза юристът.

''Партията на Слави Трифонов, Мая Манолова и коалицията ''Демократична България'' ще влязат в следващия парламент. Другото е ГЕРБ, БСП и ДПС. Стига с тази идеологическа девственост. Реалността е това. След като реалността е такава, ние трябва и ще работим с това, за да премахнем хунтата'', заяви още адв. Николай Хаджигенов.