Хаджигенов: Мая ми скочи заради БСП , гнус я е

Политика
15:55 - 09 Април 2021
6397
Хаджигенов: Мая ми скочи заради БСП, гнус я е

Идеологическа гнусливост. Така Николай Хаджигенов, който е съпредседател на коалицията Изправи се! Мутри вън! видя реакцията на Мая Манолова срещу хипотезата му, че за съставяне на кабинет заедно с Има такъв народ и ДБ, ще са нужни и гласовете на левицата. 

"Сега не е моментът за тази гнусливост. Затова не мога да си обясни причините за емоционалната реакция на Манолова от вчерашния ден, насочена срещу мен. До брифинг вчера очевидно бяхме заедно, те имаха емоционална реакция, а емоционалните реакции никога не са рационални. Вчера разбрах абсурдни неща, например, че има парламентарна група, която се казва Мая Манолова и в която тя решава какво се случва и кой къде ще е депутат. Това е коментар от типа селски пазар", коментира адвокатът пред "Дебати.бг". 

Той не е съгласен и с твърдението на Татяна Дончева, че политиката трябва да се мисли като игра на покер. "Нещата трябва да се изговрят максимално бързо, за да няма съмнения за „политически покер". Нямаме време, трябва да действаме бързо, защото всеки ден забавяне е в плюс за Бойко Борисов", предупреди Хаджигенов.