Хакери ли?! "Български пощи" доставиха мартенички на Цеца Алексова след 75 дни

Куриози
22:20 - 11 Май 2022
10680
Хакери ли?! "Български пощи" доставиха мартенички на Цеца Алексова след 75 дни

Писмо с мартенички, изпратени до кореспондентката на Нова телевизия в Бургас Цеца Алексова от нейни близки, пристигна с два месеца и половина закъснение! Пратката е доставена с гигантско забавяне от "Български пощи" в Бургас, а куриозното в случая е, че адреса е само на 80 километра от този на подателя.

За премеждията си разкри самата Алексова в социалните мрежи и удостовери с датата на пощенското клеймо, че мартеничките са били изпратени още на 23 февруари. Идеята явно е била да дойдат преди 1 март, но пристигнали... чак на 9 май. Ето публикацията на Цеца Алексова във Фейсбук:

"Празниците вече не са това,което бяха. Честита Баба Марта! Благодаря ви, "БЪЛГАРСКИ ПОЩИ"! Благодарение на вашия “професионализъм” ме карате да се чувствам прекрасно и днес 9 май, да ми е отново 1 март.

Ами как да не ги обича човек, пощенска пратка с 4 мартенички, изпратена на 23.02.2022 г изминават скромните 80 км за два месеца и половина. Важно е, че все пак пристигна, защото от миналата година още ги чакам! И да не бяха ви хакнали, вие сами сте се хакнали с тези кадри и темпове! Това от мен. ОСТАВКА - нищо, че го махнаха ръководството...”