Хакнаха сайта на Футболния съюз

БФС се събира спешно, за да избере Георги Дерменджиев за национален селекционер

У нас
10:55 - 22 Октомври 2019
2338
Хакнаха сайта на Футболния съюз

Хакери атакуваха сайта на Българския футболен съюз. При опит да се влезе в интернет страницата на БФС се изтегля файл с неясно съдържание. 

Към 11 часа сутринта днес все още няма достъп до съдържанието на сайта на БФС, но вече се появява бял екран със следния надпис: "Страницата е в процес на обновяване. Моля да ни извините за причиненото неудобство."

Преди седмица от футболния съюз обявиха, че са правени опити сайтът да бъде хакнат, но те са били безуспешни. 

Както е известно в петък президентът на БФС Борислав Михайлов и всички членове на Изпълнителния комитет на футболния съюз, плюс националният треньор Красимир Балъков официално подадоха оставки след срамната загуба от Англия с 0:6 и разразилия се расистки скандал.

Днес БФС се събира на спешно заседание на изпълнителното бюро. В него ще вземат участие временният президент Михаил Касабов, вицетата - Йордан Лечков и Атанас Фурнаджиев, както и още няколко члена, които ще утвърдят като старши треньор на националния отбор Георги Дерменджиев.

Лечков, отговорникът на националния отбор, обяви Дерменджиев като национален селекционер, но след това Венцеслав Стефанов, член на изпълкома и президент на "Славия" възропта срещу това негово решение на БФС и попита как той взима такива решения еднолично.