Хамилтън удари едно рамо на гея Шумахер

По-рано тази седмица Ралф разкри, че има връзка с мъж

Спорт
13:18 - 19 Юли 2024
1071
Хамилтън удари едно рамо на гея Шумахер

Разкритието на Ралф Шумахер показва, че хората вече не се страхуват. Това сподели седемкратният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, коментирайки новината, че братът на Михаел Шумахер е гей.

По-рано тази седмица Ралф разкри, че има връзка с друг мъж. „Най-красивото нещо на света е да имаш точния партньор до себе си, с когото можеш да споделиш всичко“, написа 49-годишният Шумахер под снимката с неизвестен мъж, с когото гледа залязващото слънце.

Шумахер бе женен за Кора Бринкман от 2001 до 2015 година, като двамата имат син Дейвид на 22 години, който също е автомобилен състезател. Дейвид коментира новината, като изказа подкрепа за баща си.

Хамилтън също реагира положително на вестта, казвайки, че

„най-накрая живеем във времена, в които можем да направим тази крачка и да не се страхуваме от реакцията на останалите“.

„Очевидно той не се е чувствал комфортно да го каже преди. Със сигурност не е новост. Но това само показва, че живеем във времена, в които можем да направим тази крачка и да не се страхуваме от реакцията на останалите. И да се надяваме, че той ще сподели, че е получил само положителни отзиви от хората във Формула 1 и това ще е заради времената, в които живеем“, бяха думите на Хамилтън, който наскоро спечели Гран При на Великобритания на пистата Силвърстоун за рекорден девети път в кариерата си, пише БГНЕС.