ХАРЕМ: Бившата на Сашо Кадиев му честити годежа с новата

ТВ водещият хитро лавира между двете жени в живота си

Шоу
09:01 - 02 Януари 2023
15644
ХАРЕМ: Бившата на Сашо Кадиев му честити годежа с новата

Синът на Катето Евро - Сашо Кадиев, се раздели с майката на дъщеря си Таня преди 3 години, а баш на Бъдни вечер предложи брак на новата си приятелка Ивелина Чоева. 

Реакцията на избраницата беше доста комична и успя да развесели всички. Майката на бъдещата булка също се включи с поздрав към влюбените, но голямата изненада дойде от бившата половинка на Кадиев - Таня, която не подмина новината за годежа.

Предстоящата сватба зарадва много фенове и приятели на двойката, а Катето Евро изби риобата с коментара си: "Саше, може ли при жива майка да се жениш". Майката на Ивелина също ги поздрави, но по съвсем традиционния начин: "Развълнувано бие майчиното сърце, Бог да е с вас в любовта и живота". 

Не закъсня и честитката от бившата половинка на Кадиев и майка на детето му Таня Тончева, с което тя показа, че въпреки раздялата двамата поддържат добри отношения. Дори е публикувала снимка от друга Коледа, където са заедно с баба Катя и малката Катя.

Майката на Сашко никога не е крила, че държи много на бившата му и двете са в прекрасни отношения. Кадиев също успява да прави успешни маневри между предишната и сегашната си половинка, а преди година дори ги заведе и двете на море.