Харизанов: Нинова да си подреди партията, после да търси съюзници

Политическият анализтор предвижда опашка от хора с букетчета под балкона на Борисов на 5 април

Актуални новини
18:31 - 19 Януари 2021
2122
Харизанов: Нинова да си подреди партията, после да търси съюзници

Нинова не успява пета година да създаде общ фронт в БСП, половината й партия е цял ден по медиите, за да я плюе. Редно е да обедини първо собствената си партия и после останалите. Такъв задочен съвет даде на червената шефка бившият управител на Напоителни системи Георги Харизанов, понастоящем политически анализатор. 

Нагласите за изборите потвърждават сегашните баланси със смяната на един-двама по-маловажни играчи с други един-двама по-маловажни. Не виждам проблеми на върха на българската политика. Понеделниците всички избори се характеризират с опашка от хора с букетчета пред балкона на Борисов. Не сме далеч от това на 5 април сутринта. Съюзници с букетчета, коментира той. 

Нека да видим какви ще са предизборните коалиции, за да говорим за следизборните. Мисля, че сега прескачаме една стъпка. СДС не е марка, изпразнена от съдържание, на местните избори спечели 3 областни града и няма никакъв проблем да бъдат възпиемани като сериозен  и последователен политически партньор, добави Харизанов в интервю пред Би Ти Ви.