Харви Уайнстийн: Дженифър Анистън трябва да бъде убита!

Човек от екипа на актрисата отрече продуцентът някога да е посягал за звездата

Куриози
15:00 - 11 Март 2020
3886
Харви Уайнстийн: Дженифър Анистън трябва да бъде убита!

Макар наскоро американският съд да призна Харви Уайнстийн за виновен по обвиненията за сексуално насилие, тайните за неговите престъпления продължават да излизат наяве една след друга и до днес. Преди ден в. "Ню Йорк таймс", разкри, че през 2017 г. филмовият продуцент е написал имейл, в който излива гнева си към Дженифър Анистън по особено остър начин.

Според нови документи, разкриващи личната му кореспонденция, които съдът е предоставил на изданието, преди 3 г. с Уайнстийн се свързва журналист от "Нешънъл Инкуайърър", който търси от него коментар по повод твърдението, че е посягал на звездата от сериала "Приятели".

"Джен Анистън трябва да бъде убита", гласи отговорът на Харви, изпратен от личната му поща. Представител от екипа на актрисата обаче отрече той някога да ѝ е посягал. "Току-що говорих с Дженифър и потвърдих, че това не е вярно. Уайнстийн никога не е я е докосвал", казва той.

Миналата година пред списание "Варайъти" Анистън разкри, че всъщност е била подложена на по-различен натиск от продуцента. В миналото той ѝ е наредил да облече рокля на марката "Маркеза" - собственост на Джорджина Чапман, която по онова време бе съпруга на Уайнстийн.