Хазяин отвлече и преби наемателя си

Куриози
12:47 - 02 Ноември 2022
2615
Хазяин отвлече и преби наемателя си

В Плевен е задържан 50-годишен мъж за отвличане и нанесен побой. Сигнал в полицията е подаден вчера от потърпевшия на 33 години, съобщи Мариана Цветкова, старши експерт в Областната дирекция (ОД)  на МВР в Плевен.

Мъжът обяснил, че на 31 октомври, около 15:30 часа, отишъл при хазяина си в село Гривица за уреждане на финансови взаимоотношения по наетия от него в Плевен апартамент. Т

огава бил качен против волята си в автомобил "Тойота", откаран и затворен в гараж на къща. Нанесен му е побой и срещу него са насъскани две кучета от порода "Алабай", каза още Цветкова.

Похитеният мъж успява да избяга и с помощта на случайни граждани е преведен в Центъра за спешна медицинска помощ в Плевен. Диагностициран е с разкъсно-контузни рани по дясната ръка и десния крак.

По случая незабавно е започнало разследване и са разпитани свидетели. Извършени са претърсвания и изземвания в недвижим имот в село Гривица и в автомобил "Тойота Авенсис". Назначена е съдебно-медицинска експертиза.

Задържаният 50-годишен е с полицейска мярка за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство и е уведомен окръжен прокурор.

Снимката е илюстративна