Хекимян, не си сам! И Йоана Драгнева иска да е кметица

След като изкара няколко години като общински съветник в столицата, певицата вече се гласи и за кмет

Нещо за четене
17:23 - 25 Септември 2023
5516
Хекимян, не си сам! И Йоана Драгнева иска да е кметица

Певицата Йоанна Драгнева иска да влиза по-настойчиво в политиката. След като изкара няколко години като общински съветник в столицата, тя вече се гласи и за кмет на една от общините в центъра на София – „Оборище”. На предстоящите местни избори ще бъде издигната кандидатурата й като кандидат за кмет. Това съобщи самата Йоанна чрез социалните мрежи. Блондинката твърди, че няма обещания, но има опит.

"Скъпи приятели,
приех подкрепата и номинацията да участвам в предизборната надпревара като кандидат за кмет на „Оборище“ от ГЕРБ-СДС. Това е моят район, на моето семейство, на моите родители, на моите деца, приятели, учители, на старите съседи и на новите съкварталци. Готова съм да бъда част от каузата „Оборище“. Последните 4 години на безхаберно управление в района доведоха до неговото съсипване. Не съм съгласна, не го приемам. Нямам обещания, имам опит, решения и екип. Зная, че като общност можем да постигнем това, което искаме и вярвам в общата ни сила да променим нашия район за нас и за децата ни.
Благодаря на всички, които повярваха в мен и на днешния празничен ден ми вдъхнаха още повече кураж и вяра да се боря за едно променено и наше „Оборище“! - пише бившата на Ненчо Балабанов, която се изявяваше и като тв водеща, но не пожъна успехи.