Хелън Хънт приета в болница след катастрофа (видео)

Нещо за четене
18:36 - 17 Октомври 2019
2167
Хелън Хънт приета в болница след катастрофа (видео)

56-годишната холивудска звезда Хелън Хънт, позната с ролите си във филмите "Какво искат жените" и "Колкото толкова", за който получи "Оскар", е била приета в болница в Лос Анджелис снощи. Актрисата е била хоспитализирана, след като е претърпяла автомобилна катастрофа.

Видео, публикувано от светския сайт TMZ, показва запис от улична камера, заснела произшествието. На кадрите се вижда как черният джип на актрисата, преминаващ на кръстовище, бива ударен странично от бял автомобил на марката Honda. След сблъсъка превозното средство на Хънт се обръща и пада на една страна, като не след дълго към него се насочват случайни минувачи.

Вижте видеото тук: 


Източник на сайта твърди, че по време на инцидента холивудската звезда е била на задната седалка, а не зад кормилото. На видеото се вижда как на мястото пристига линейка, в която вкарват Хелън Хънт на носилка, насочвайки се към близката болница, където я хоспитализират. Днес тя е била изписана

В официално съобщение към американките медии, говорителят на Хелън каза, че звездата от "Колкото толкова" няма сериозни наранявания, но е все още не може да се отърси от шока, дошъл след преживяното. Местното полицейско управление заяви, че изключва алкохола и наркотиците като причина за катастрофата.

Хелън Хънт и Джак Никълсън в "Колкото толкова". За ролята си на келнерката Каръл, актрисата получи "Оскар"