Херо няма да се връща в Левски

Треньорът остава в Казахстан, твърди агентът му Мирчо Димитров

По света
12:53 - 30 Април 2019
1676
Херо няма да се връща в Левски

Българският треньор Димитър Димитров – Херо ще продължи да работи в Казахстан и няма намерение да се връща в Левски. Това обяви неговият мениджър Мирчо Димитров, след като тези дни плъзна мълва, че Херо ще се раздели с тамошния отбор Иртиш (Павлодар).  

„Към настоящия момент въпрос за раздяла между Димитър Димитров и Иртиш не стои на дневен ред. Той има договор за още две години с клубa и смята да го изпълни”, заяви агентът пред казахстанските медии.

Слуховете за Димитров съвпаднаха с уволнението на треньора в Левски Георги Дерменджиев, на когото ще се търси постоянен заместник през лятото. По този повод директорът на „Герена” Павел Колев обяви, че Херо винаги е бил вариант за наставник на „сините”, тъй като е от най-добрите наши специалисти.

Според агента Мирчо Димитров обаче 59-годишният бургазлия ще продължи да води Иртиш.

„Неуспехите на Иртиш на старта на сезона са моментни. В най-близко бъдеще ситуацията ще се подобри”, заяви още Мирчо Димитров.

Тимът на Херо се намира в лоша форма, като след първите 7 кръга от първенството на Казахстан има 2 победи и 5 загуби, и се намира на 10 място. Димитров пое за втори път тима от Павлодар през юли миналата година и успя го спаси от изпадане.