Хигиена нулева! Персоналът в "Билла" си бърка в носа, а след това пипа продуктите без ръкавици! (СНИМКИ)

Продавачка аранжира топли и студени витрини без никакви предпазни средства, клиентите останаха втрещени

Новини
13:24 - 22 Март 2023
9058
Хигиена нулева! Персоналът в "Билла" си бърка в носа, а след това пипа продуктите без ръкавици! (СНИМКИ)

Персоналът в една от големите хранителни вериги у нас - тази на "Билла", демонстрира занижени критерии на хигиена и отношение към продуктите, видя репортер на Lupa.bg. Клиенти на магазина останаха възмутени от факта, че продавачите необезпокоявани пушат в почивката, след това си бъркат из носа, а накрая с голи ръце опипват продукти, които не са пакетирани!

Една от продавачките във веригата беше засечена да си говори по телефона, а същевременно да подрежда топлата витрина с тестените изделия, като ги опипваше и аранжираше без ръкавици! Нулева хигиена!

Тя не се притесни нито за миг, че е наблюдавана от доста клиенти останали с отворена уста от това, което виждат с очите си - баничките бяха прилежно подредени, за да имат визия и търговски вид.

След това дамата прескочи и до други щандове - там, където се намират месните и млечни продукти, провери свежестта на някои плодове и зеленчуци, след това опита малко маслини от отворена кутия и я затвори, макар и нейният грамаж вече да не е същият. И отново без предпазни ръкавици.

На това му се казва европейска работа и порядки!