Хилда Казасян, Фънки и Веселин Маринов отново тандем, но в шоуто на Рачков

Музикантите ще бъдат жури, но ще участват и в игрите

Новини
21:29 - 30 Ноември 2023
4077
Хилда Казасян, Фънки и Веселин Маринов отново тандем, но в шоуто на Рачков

Пред “колелото на имитациите” вместо на “бутона на късмета” ще се наредят участниците в забавното предаване “С Рачков всичко е възможно”. А за първи път ще бъдат и оценявани. Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Веселин Маринов се завръщат на екрана като жури, но не в “Като две капки вода”, а в шоуто на Димитър Рачков по Нова тв.

В последния епизод формата на предаването е по-различна. Ще участват победителите от шоуто за имитации Владо Михайлов, Рафи Бохосян, Калин Врачански и Михаела Маринова, както и Керана, Герасим Георгиев-Геро, Александър Сано и Криско. Разделени в два отбора, те ще трябва да изпълнят емблематичните танци от филма Flash Dance и мюзикъла “Кабаре”. А журито ще ги оцени. Но и ще участва в игрите. Хилда Казасян ще играе заедно с Калин Врачански, Веселин Маринов ще бъде в отбор с Керана, а Димитър Ковачев – Фънки ще си партнира с Александър Сано. В стила на “Като две капки вода” участниците ще трябва да имитират български изпълнител и да изпеят известна детска песничка с неговия глас и стил.

Така с две предавания, смесени в едно, ще приключи този сезон на комедийното “С Рачков всичко е възможно”. За последния месец на годината Нова тв подготвя празнична програма, като е почти сигурно, че в новогодишните рубрики ще участват и най-популярните ѝ лица.