Хилда Казасян отваря нов ресторант

Новини
14:49 - 29 Юни 2020
5377
Хилда Казасян отваря нов ресторант

Хилда Казасян отваря нов ресторант в София, научи Lupa.bg. Джаз звездата през август ще бъде най- често в столицата, за да се посвети на предстоящата кулинарна премиера. В останалото време ще пътува из страната за концертите от първата фаза на националното си турне, което ще продължи и през есента. 

Другата новина около Хилда е свързана с нов член в семейството, похвали се самата тя в „Събуди се“. Породисто кученце е била голямата изненада за рождения й ден, който певицата за първи път е празнувала вкъщи и по пижама заради пандемията.

Рецептата за щастие на Хилда се базира именно върху всекидневните радости – дъщеря й, майка й, изкуството... Надежда-Мари, 18-годишната внучка на големия Вили Казасян, била не само много музикална, но и страстно отдадена на фотографията, похвали се гордата Хилда. 

„Слава на Бога, че не е като мен на нейната възраст - бях страшно бясно същество, което мразеше да ходи на училище. С момчетата от „Акага“, с които и до днес сме много близки, по цял ден слушахме музика и играехме карти“, спомня си сега Хилда.

Цялата тежест на „овнешкия“ й нрав е понесена най-вече от „горката й любима майчица“. Но никога няма да забрави думите на баща си: „За щастие направи всички глупости и грешки в период, в който те бяха напълно простими“, казал преди години Вили Казасян. Напоследък Хилда не го сънувала толкова често колкото преди, но усеща, че връзката с духа му става все по-силна.