ХИТ ФОТО: Първанов показа внучетата - синеоки ангелчета като него

И трите внучета на бившия държавен глава си приличат поразително

Политика
18:46 - 25 Януари 2024
10436
ХИТ ФОТО: Първанов показа внучетата - синеоки ангелчета като него

Най-малките внучета на бившия президент Георги Първанов приличат досущ на холивудски звезди. Близнаците Зара и Николай за пръв път изгряха в социалните мрежи благодарение на семейна фотосесия. Цели две години родителите им Ивайло и Роси ги отглеждаха извън светлините на прожекторите.

На празничните кадри малчуганите позират с 4-годишното си братче Георги и своите майка и баща.


Симпатични са дечицата

И трите внучета на бившия държавен глава си приличат поразително и имат сини очи и руси коси като родителите си. Отскоро Зара и Николай посещават ясла, а баткото Георги ходи на детска градина. Неотдавна снахата на Първанов се оплака, че трудно се справя с ролята на многодетна майка. Дечицата често боледували, не можели да се адаптират към условията в детската забавачница, а тя трябвало да се върне на работното си място. Затова търсела вариант за детегледачка, но по възможност по държавна програма, без с мъжа ѝ да заплащат за услугите ѝ. Оказало се обаче, че семейството не отговаря на критериите, за да се ползва с подобно облекчение безвъзмездно.

Снахата на Първанов е банкова служителка, а има и свой бизнес – детски парти център в София за провеждане на всякакви празнични събития. Мъжът ѝ Ивайло доскоро се занимаваше с управлението на семейния хотелиерски бизнес. Той въртеше 5-звезден луксозен спа комплекс в Кюстендил съвместно със сестрата на социалиста Кирил Добрев, но от известно време комплексът има нов собственик, богаташ от Латвия. В момента Ивайло се е фокусирал само върху бизнеса си за производство на електрическа енергия.

Двамата с Роси се взеха на пищна сватба през 2016 г. Църковния си брак сключиха в храм „Св. София“, а тържеството се състоя в изискан ресторант на пъпа на столицата. Младоженците предпочетоха да се венчаят в по-тесен кръг, но въпреки шепата отбрани гости събитието се превърна в сензацията на годината.

Георги Първанов има и по-голям син Владимир, който също е щастливо женен за лекарката Цветанка. Те са родители на две пораснали деца – Виктория и Георги.