ХИТ: Латексово бельо за орален SEX

80 процента от дамите отказват подобен тип ласки заради притеснения, че интимната им зона не ухае приятно

Стил
20:29 - 22 Ноември 2022
5025
ХИТ: Латексово бельо за орален SEX

Американска фирма е създала специално бельо, предназначено да направи жените по-уверени в леглото, пише вестник "Дейли стар". "Едва забележимото" бельо е изработено от латекс и е създадено специално за носене по време на орален секс.

Латексовото бельо е толкова тънко, че на дамите изобщо няма да им прави впечатление, че го носят, отбелязват производителите от лосанджелиската фирма "Лорълс", които понастоящем събират средства чрез краудфъндинг за масовото му производство.
 
Бельото, предназначено за еднократна употреба, освен това е ароматизирано с ванилия, за да прикрива потенциални интимни миризми. От фирмата смятат, че продуктът им ще осигури незабравими оргазми на дамите, тъй като ще ги освободи от излишни притеснения и задръжки.

Идеята за специалното бельо е осенила създателите му, след като са се запознали с проучване, според което 80 процента от дамите отказват орален секс, въпреки че всъщност искат да го получат. Най-често жените отклоняват подобен тип ласки заради притеснения, че интимната им зона не ухае приятно или че не изглежда добре.