ХИТ СНИМКИ: Дребният тарикат Ричи Величков вае огромните мускули на Княгиня Калина

Фитнес инструкторът едва отърва пандиза заради опасната менте добавка "Липовон", която продаваше

Шоу
13:21 - 02 Юли 2024
4788
ХИТ СНИМКИ: Дребният тарикат Ричи Величков вае огромните мускули на Княгиня Калина

В последно време княгиня Калина Сакскобургготска нашумя с огромните си мускули, благодарение на които е заприличала на ранния Силвестър Сталоун. Тя гордо показва прогреса си в залата за тренировки, а трансформацията й е дело не на друг, а на нейния треньор Ричард Величков, който едва отърва пандиза за продажба на опасни добавки за батки.

Нискораслият фитнес инструктор попадна под ударите на закона за търговията с опасното менте за отслабване "Липовон". Той беше беше уволнен от веригата "Пулс", а и прокуратурата му беше вдигнала сериозно мерника и го заплашваше с  до 3 години зад решетките. 

Величков се размина административно наказание, изземване на цялото количество от продукта, както и запориране на банковите сметки. Сега обаче си е намерил нов бизнес - да помпа мускулите на Калина.

Княгинята във вещите ръце на Величков

„Виждал съм как княгиня Калина прави по 80 лицеви опори от веднъж“, споделя Величков. Като допълва „Може и да се набира 20 пъти без почивка. Всеки ден тя прави вкъщи по 100 лицеви опори и 300 коремни, преди да дойде при мен“.

Ричи споделя: „Не трябва да съдим хората. Всеки има избор как да изглежда и трябва да уважаваме това. Калина изглежда много добре – здрава и изчистена. Хората не обичат да гледат себе си и често, когато някой направи нещо различно, те се пробват да го спрат“.

Блазя му на Китин

Тайната за здравото тяло на княгинята не е само в редовните тренировки, тя спазва хранителен режим и приема хранителни добавки – протеини, аминокиселини, магнезий, но не използва никакви химии и силни добавки, твърди инструкторът.