ХИТЪТ НА ЛЯТО 2024: Секс при голяма разлика във възрастта

Възрастните имат повече "багаж", който може да изтече в спалнята, смятат ерудити

Нещо за четене
18:00 - 07 Август 2024
4227
ХИТЪТ НА ЛЯТО 2024: Секс при голяма разлика във възрастта

Сексуалните преживявания с много по-възрастни и по-млади мъже са различни, каза секс колумнистката Алмара Абгарян. Тя описва разликата в отношенията с по-възрастни и по-млади мъже в колонка за „Метро“. Абгарян смята, че връзките с разлика във възрастта са най-голямата тенденция за срещи през 2024 г.

„Възрастните (включително и аз сега) често имат повече "багаж", който може да изтече в спалнята – от неразрешени емоционални проблеми и бивши партньори до работни трудности и общ стрес – но това може да е и положително нещо, защото опитът има значение. С напредването на възрастта се научаваме да съобщаваме за нуждите си и да се справяме с това, което животът ни поднася, включително в спалнята“, казва тя.

Младите хора, според Абгарян, все още се опитват да разберат какво харесват в леглото и как да угодят на партньора си. „В същото време те одобряват значението на удоволствието и сексуалното съгласие, които се обсъждат много през последните няколко години“, каза тя, плюс връзките с по-млади мъже. В същото време, подчерта експертът, ако една жена смята, че партньорът ѝ е твърде млад или стар за нея, той вероятно е точно такъв.