Холивудска звезда благодари за PCR-теста у нас

Топ
22:16 - 29 Септември 2020
1928
Холивудска звезда благодари за PCR-теста у нас

“Българите са възхитителни хора и съм щастлив, че именно те ми прилагат леки инвазивни процедури за тестване. Така се работи по време на COVID-19”, написа в инстаграм профила си актьорът Антъни Стар, участвал в редица холивудски сериали като “Американска готика”, “Банши” и др. Той пристигна в страната ни преди повече от седмица заради снимките на новия трилър Cobweb.

Очевидно българските медици са направили процедурата за PCR тестове по-приятна от обикновено. На учудването на Стар почти веднага реагираха колегите му Пилоу Асбек, известен като Юрон Грейджой от “Игра на тронове”, и Улрих Томсен, познат от участието си в “Новият папа”. И двамата бяха единодушни, че обикновено това е едно от най-неприятните неща за артистите по време на пандемията. Почитател на Стар написа, че публикацията му е страхотен начин да насочи светлината на прожекторите към истинските герои - лекарите.

Най-вероятно в страната ни вече е и актрисата Лизи Каплан. Тя е популярна с участието си в “Гадни момичета” с Линдзи Лоън, а имаше и сериозна връзка с актьора от “Приятели” Матю Пери.

Тя и Стар ще влязат в ролята на съпруг и съпруга в Cobweb, пише сайтът “Холивуд репортер”. Сюжетът в лентата се развива в малък град, където се премества семейството. Синът им започва да чува мистериозни звуци, идващи от стените в дома, и заподозира, че родителите му крият ужасяваща тайна.

Според “Холивуд репортер” снимките са започнали в киноцентъра “Ню Бояна” почти веднага след края на продукцията The Devil’s Light. В нея бе последната роля на актьора Бен Крос. Кадрите с негово участие бяха заснети само 10 дни преди да почине във Виена в края на август.