Хора на ПП-ДБ атакуват Митов с тънките цигари

Опонентите на Борисов търсят отмъщение заради техните отстранени кадри

Политика
14:20 - 18 Април 2024
10014
Хора на ПП-ДБ атакуват Митов с тънките цигари

Проксита на ПП-ДБ набелязаха бившия външен министър и кандидат за такъв в настоящия кабинет Даниел Митов и пуснаха в социалните мрежи негови компрометиращи снимки. Фотосите циркулират в публичното пространство отдавна – още от времето, когато Митов беше клиент на прокуратурата.

По времето на втория кабинет „Борисов” около Митов се разгоря скандал и той беше обвинен в безстопанственост. Освен проблемите с правосъдието обаче тогава на главата му се струпаха и скандални снимки от долнопробно заведение до езерото „Ариана”, на които се вижда как Митов свива тънки цигари с неизвестна субстанция. Оттам тръгва и прякорът му – Тънката цигара.

Сега тези снимки отново се вадят на бял свят. По информация на Lupa.bg атаката срещу Митов идва от централата на ПП-ДБ, които търсят отмъщение заради провала на сглобката и заради всички техни кадри, които бяха компрометирани и отстранени от властовите позиции, на които бяха.

Лидерите на „Промяната” и ДБ били решени на всяка цена да покажат зъби и да спънат фаворита на Бойко за външен министър Даниел Митов, за да не са само те изиграните. След като Живко Коцев и шефът на Здравната каса вече не са в играта, от ПП-ДБ искали и Борисов да регистрира жертви в битката за властта.