Хороскопът на Марги Паскалева за 1 март 2021 г.

Астро
17:04 - 28 Февруари 2021
8599
Хороскопът на Марги Паскалева за 1 март 2021 г.

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. От 1 март тя ще прави хороскопи специално за Lupa.bg. Те ще са в две направления- в началото на всеки месец ще се пуска хороскоп за важните неща, касаещи всички зодии през месеца, освен това всеки ден ще се пуска дневен хороскоп за зодиите според Луната. 

Следващите редове ще ни разкажат какво да очакваме на 1 март според позицията на Луната.

Новият месец и новата работна седмица стартираме с транзита на Луната във въздушния кардинален знак Везни, като през следващите две седмици тя постепенно ще намалява след Пълнолунието на 27 февруари. Типичното за този зодиакален знак е стремежът към емоционално и физическо равновесие, към любов и партниране, към справедливост.

Всичко това обаче се постига с много компромиси.

Везните са естети и се привличат от всичко красиво и стойностно. Винаги се стремят да бъдат любезни, да изглеждат добре в очите на хората. Много са избирателни в контактите си, не общуват с всеки. Затова през следващите два дни ще проявяваме малко или повече някои от чертите на този знак. Дните са благоприятни за творческа работа, за посещение на културни мероприятия и заведения, забавления, интимни срещи, покупка на луксозни стоки – дрехи, аксесоари, бижута, произведения на изкуството или други по-скъпи стоки за семейството, а в световен план – за дипломатически преговори и сътрудничество с бизнес или политически партньори. В здравословен план са уязвими бъбреците и кожата, затова не са препоръчителни оперативни бъбречни операции и естетични корекции на 1 и 2 март. Не прекалявайте с количеството храна, особено със сладките и тестени изделия. Стремете се към баланс във всичко.

На 1 март Луната във Везни образува хармонични аспекти с планетите Сатурн, Меркурий и Юпитер във Водолей.

Звездите дават възможност за разрешаването на важни управленски въпроси в политиката и бизнеса, за благоприятно развитие в личните взаимоотношения и постигане на съгласие по много въпроси свързани с финансиране, култура и изкуство, със социалната политика, със закона, с международните отношения, транспорта и търговията, сферите на забавление. Не случайно това е и денят, в който отново ще бъдат отворени ресторантите. В личен план денят е най-позитивен и на успехи, добри взаимоотношения с хората и спокойствие в емоционален аспект могат да разчитат родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Денят може да е доста ползотворен също и за някои от представителите на знака Везни, ако тяхното Слънце в рождения хороскоп е хармонично аспектирано от други рождени планети.

Ако Слънцето ви е с по-предизвикателни по рождение аспекти, вие и родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак и Козирог може да усетите емоционален дисбаланс или физическо неразположение на този ден. Трудно ще успявате да постигате целите си и е необходимо да полагате повече усилия, за да ги постигате. От друга страна този звезден дисбаланс изисква да не се натоварвате прекалено, ако искате да запазите вътрешното си равновесие. Избягвайте спорове и рисковани действия. Бъдете по-отстъпчиви във важните за вас връзки и взаимоотношения. Общувайте с позитивно настроени хора, забавлявайте се повече. Разходките на чист въздух и творческите занимания ще ви се отразят добре. Бъдете здрави!