Хороскопът на Марги Паскалева за 3 март 2021 г.

Астро
08:00 - 03 Март 2021
3239
Хороскопът на Марги Паскалева за 3 март 2021 г.

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 3 март Луната преминава през водния знак Скорпион, където ще бъде до 00:43 часа на 5 март. Този знак е управляван на първо място от планетата Плутон, но преди неговото откриване през 1930 година от американския астроном Клайд Томбо за негов управител се е считал Марс. В съвременната астрология Плутон и Марс управляват този знак. Луната се свързва с нашите нужди, емоции, реакции и преживявания. В знака Скорпион обаче тя се проявява по неособено позитивен начин. В такива дни ние малко или много реагираме и действаме по скорпионски. Желанията ни са много силни, много по-упорити и настойчиви сме. Изразяваме емоциите си по доста категоричен начин. Концентрацията ни е много добра, а мисълта задълбочена. Склонни сме да нарушаваме създадения ред и да създаваме свой. Повишава се интуицията ни, по-импулсивни, наблюдателни, прикрити и неспокойни сме от обикновено. Като всеки воден знак, Скорпионът също е много емоционален и раним.

Но неговата силна интуиция и предпазния щит, който си изгражда, го правят недоверчив и предпазлив.

Това, за което трябва да бъдем по-внимателни през следващите два дни, е да не позволяваме емоциите ни да се „изливат“ безконтролно, тъй като Скорпионът е знак на крайностите. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат разисквани важни теми, свързани с финансиране на проекти, с енергетиката, контролът върху спазването на законите, здравни и социални въпроси, престъпността, данъците и т.н. В здравословен план е уязвима половата система. Препоръчително е да се избягват случайни полови контакти без предпазни средства – повишена е опасността от инфекции, предавани по полов път. 3 и 4 март са неблагоприятни дни за оперативни интервенции в областта на половите органи и дебелото черво, за премахване на туморни образувания, секцио и татуировки. Тези препоръки касаят единствено планови интервенции.

На 3 март Луната в Скорпион образува няколко предизвикателни неблагоприятни аспекта – със Сатурн във Водолей, с Уран в Телец, а по-късно през деня и с Меркурий и Юпитер във Водолей. Сатурн ще налага да бъдем дисциплинирани, организирани и изпълнителни. А от друга страна Уран в Телец, Меркурий и Юпитер в знака Водолей ще ни подтиква към търсенето на нови методи и средства, към експериментиране и непокорство. На практика се получава борба между старото и новото.

Повишава се напрежението в обществото.

В личен план дисхармоничните аспекти между планетите могат да се отразят по-неблагоприятно върху емоциите и реакциите при родените предимно през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на същите две декади на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Меркурий и Уран в медицинската астрология управляват нервната система, затова много от вас ще чувстват вътрешно напрежение и ако рискуват прекалено или са невъздържани в изказванията си могат да си навлекат неприятности с околните. Шофирайте по-внимателно, избягвайте злоупотреба с алкохол или наркотици. Звездите създават предпоставка за токови удари, шокови състояния, нарушения в комуникациите и транспорта, технически аварии, екологични замърсявания, бурни протести и прояви на насилие в горещите точки по света. Луната на този ден образува и хармонични аспекти – с Венера и Слънцето в Риби. Тяхната водна енергия ще има много по-благотворно влияние върху емоциите и преживяванията при родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Много силен ден за изяви и постижения.

Ще вършите всичко със силно желание и мотивация за победа.

Много по-разумни, съсредоточени и въздържани емоционално, вие имате шанса да постигнете отлични резултати в работата си и контактите ви да са много ползотворни. Добър ден за разкриване на престъпления и мистерии, за работещите в сферата на медицината, психологията, закона, политиката, науката и финансите. Бъдете здрави!