Хороскопът на Марги Паскалева за 4 март 2021 г.

Астро
07:30 - 04 Март 2021
4837
Хороскопът на Марги Паскалева за 4 март 2021 г.

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 4 март Луната продължава транзита си през знака Скорпион и съответно влиянието си върху нашите чувства и преживявания. Тъй като Луната не е в добра позиция в този знак, трябва да използваме разумно и градивно нейната плутонова енергия. Някак подсъзнателно дълбоко в душите си сме склонни да рушим всичко изградено до момента, тъй като желанията ни са много силни и сме по-взискателни както към себе си, така и към околните. Ако имаме по-малко изисквания и очаквания, няма да преживяваме случващото се така драматично и да реагираме крайно. Скорпионът е много умен и умее да контролира емоциите си. Но останалите хора трудно биха се справили с подобна сила и дълбочина, особено огнените и въздушните знаци. Те са свободолюбиви, директни в общуването, по-прибързани. А Скорпионът е фиксиран воден знак и за него животът е борба – вътрешна и външна. Често преценките му са субективни.

Не обича да губи и в такива моменти светът около него се руши.

Замислете се добре, преди да кажете нещо или предприемете някаква стъпка. Денят е подходящ за анализи и изследвания, за изчистване на дългове, за медитация, за разчистване и изхвърляне на остарели и ненужни вещи или хора, които ви нараняват твърде дълго и ви карат да се чувствате нещастни. Най-доброто, което можем да направим, е да изчистим мислите и съзнанието си от лоши мисли, да работим съзнателно и да трансформираме мощната плутонова енергия, създавайки нещо ново и вършейки само добри дела. Днес Марс преминава от земния Телец във въздушния знак Близнаци и до 22 април включително той ще оказва силно положително влияние върху комуникациите, транспорта, търговията, науката и техниката

На 4 март Луната образува хармонични благоприятни аспекти с Нептун в Риби и с Плутон в Козирог. Енергията на тази звездна хармония с двете „висши“ планети има по-положително влияние на този ден за родените вече през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Освен, че Луната в Скорпион засилва интуицията ви и ви подтиква към задълбочени анализи и самоанализи, Нептун допълнително ще има по-позитивно влияние върху нагласите ви към хората и ще ви вдъхновява. Много добър ден за разкриване на тайни и престъпления, за научно-изследователска работа, за благотворителност, за подпомагане на болни и социално слаби хора, за възстановителни процедури, за разрешаване на всякакви кризисни ситуации.. Луната на този ден не образува предизвикателни аспекти с другите планети, но сама по себе си тя е в предизвикателен аспект към Слънцето на родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен може да се отрази по-неблагоприятно и при представителите на трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Ако искате да не ви изненадват неприятно и да не възникват сериозни проблеми на този ден бъдете по-отстъпчиви и толерантни с хората.

Денят за вас не е от най-добрите в енергийно отношение и е препоръчително да не предприемате рискове. Контролът в държавата ще бъде засилен във всякакви направления, затова спазвайте законите и общоприетите правила. Избягвайте манипулативни подходи и контролиране на хората в обкръжението си, проява на собственическо чувство и ревност, а още по-малко - агресия. От 18:09 до 00:43 часа на 5 март Луната е „без курс“ – в този интервал от време тя не образува мажорни аспекти с другите планети и се подготвя за смяна на знака. В този интервал от часове не взимайте важни решения за бъдещето. Бъдете здрави!