Хороскопът на Марги Паскалева за 5 март 2021 г.

Астро
07:30 - 05 Март 2021
2857
Хороскопът на Марги Паскалева за 5 март 2021 г.

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 5 март Луната преминава през огнения знак Стрелец, където ще бъде до 04:20 часа на 7 март. Планетата на късмета, израстването и просперитета Юпитер управлява този зодиакален знак, затова когато Луната преминава през него сме по-дейни, директни в общуването с хората, целенасочени и оптимистично настроени. Склонни сме да реагираме по позитивен и динамичен начин. Стрелецът има високи цели и изисквания, не понася ограниченията и еднообразието. Той е философски настроен, бохем по душа и изпитва необходимост да удовлетворява своите нужди и желания. Често не обръща внимание на дребните детайли и допуска грешки. В желанието си да постигне успех и да получи уважението на хората е склонен към риск. В такива дни е повишено желанието ни за нови знания и развитие, придобиване на авторитет, социален живот, пътувания и забавления. Дните са благоприятни за обучение, спорт, посещение на концерти, организиране на мероприятия и тържества, контакти с хора от далечни страни, издателска и рекламна дейност, разрешаване на юридически въпроси и т.н.

Не са препоръчителни операции на черния дроб, жлъчката и за смяна на тазобедрени стави.

Изключение правят спешните и неотложни операции. Не е добре да се прекалява с количествата храна и алкохол, да се ограничат тонизиращите напитки и мазнините, за не се натоварва черният дроб и жлъчката.

В ранните часове на деня Луната в Стрелец е в предизвикателен неблагоприятен аспект към Марс в Близнаци, затова е добре да се избягват ранните пътувания, особено ако сте пили предната вечер повече алкохол. Повишена е опасността от транспортни инциденти, от пожари или експлозии, финансови измами, обири на пари или ценности. През деня Луната е в неблагоприятен аспект и с Венера в Риби. Тези разположения на звездите могат да окажат по-неблагоприятно влияние в емоционален план при родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада.

Желанието ви за любов, за повече уважение и положителна оценка от страна на колегите и близките ви хора е силно.

Но напрегнатите аспекти между Луната и Венера може да предизвикат чувството за липса на обич и уважение, свръх емоционалност, раздразнителност и променливо настроение. Възможни са конфликти с постоянния или с бизнес партньор, загуба на пари или друга собственост. Не се доверявайте на всеки, предпазвайте се от кражби и измами. Не са препоръчителни флиртове, спекулативни действия, финансов риск и капиталовложения. Луната образува на този ден хармоничен благоприятен аспект със Сатурн във Водолей. Те ще имат по-позитивно влияние при родените под знаците и най-вече през първа декада Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще се чувствате енергични и стабилни емоционално. Ще успявате да организирате деня си така, че да постигате по-добри резултати на работното място. Ще се радвате на подкрепа от страна на своите началници и на близките си. Най-общо казано, ще използвате градивно тази огнено-въздушна енергия и звездите ще ви възнаграждават за усърдието. Бъдете здрави!